My Weird Kitten



Okay peeps, Err well, this is my kitten! Kucing ni sangat mengada-ngada, kadang2 aku rasa nak lepuk je die! Dia ni kalau time kenyang, tah mana2 dia hilang tah. Bila dah lapar tau pulak balik rumah. Bengong betul kau ni! Tapi si Bengong ni boleh tahan lah pandai die. Orang suruh duduk, die duduk. Mama pulak tak bagi die masuk dalam rumah, then die duduk je depan pintu dgn muka sepuluh sen die tu. Ade masa aku tgk die ni mcm pelik bebeno. Kenape? Sebab, sejak die datang aku asik bagi makan je, and now aku tgk badan gemok, perut buncit, tapi kepala still kecik lagi. Hahaha.

Aku tak tau lah nak bagi nama ape dekat die ni! But my mama called him Bieber. Hahaha. Bieber pon Bieber lahh mama.



Thanks for reading :D