Just Around The Corner


Okayy peeps, 2012 is just around the corner. Besok last day utk 2011. Sedih nye. Well, ape pun we have to move on. Azam baru aku, yeahh, macam2. Yang penting sekali, aku nak focus utk form4 and form5. 2 tahun je lagi aku jadi budak sekolah. Lepas budak University pulak, lepas tu, kerja pulak. Kahwin? Lagi sepuluh tahun, InsyaAllah. Haha. Kalau ade jodoh, tak kemana. Aku hanya mampu berdoa saje.

Tahun depan aku taknak buat dajjal lagi, i mean, macam tidur dlm kelas time cikgu mengajar, ponteng. Er, ponteng?? No wayyy ! Aku nak ikut je cakap mama. Aku study utk mama. Dalam kelas, aku taknak merepek or bergurau lagi. Time belajar, belajar. Time rehat, aku gelak lahh puas2 dgn dieorg semua.

Whatever it is, I wish all of you a Happy New Year ! May Allah bless us :)
Aku harap tahun 2012 ni lebih baik daripada tahun 2011. Amin.



Thanks for reading :D