Worst pain ever


That's my left hand.

Okayy, semua ni cerita semalam. Petang semalam sepatut nye ade bowling. pergi naik bas, balik pon naik bas. Then pukul 2, abah hantar kan baju utk pergi bowling, so tukar lahh dekat toilet dgn qamarina and aiman. then dah keluar dari toilet, nak turun tangga, sekali bedebekkkkkkkkk aku jatuh. Tapi aku rasa serious tinggi gila. Dieorg cakap kuat bdan aku terhentak kat tangga tu. Bucu tangga tu kena tulang belakang. Tangan aku pulak, sbb aku tahan masa jatuh tu. 
Masa bru je lepas jatuh, serious aku takdapat nak bernafas. Nak cakap kat qamarina yang belakang aku sakit. Tapi tak boleh. Then qamarina and aiman sapu2 kan belakang aku, qamarina ckp, bdan aku terkejut, and tak boleh terus bangun. Sakit gilaaaaaaaa ! Tu lah cerita nya. Thanks Qamarina, and Aiman Liyana for helping me :'(


Thanks for reading :D

I'm Just Being Myself, Is that Okay?


Everyone knows the world is spinning, but we just don't feel it.

Okay, i just wanna tell this little story of mine. Exam dah habis. Minggu ni dah masuk dua minggu exam habis. Cepat sangat doe exam kali ni. Result aku pon macam kambing. Peraturan macam tutttttt ! Adehh, kalau lahh sekolah tu bapak aku yang punya. Kan bestt, boleh buat kesalahan tanpa rasa bersalah. Huahaha. Chill lah Qis, tahun depan last sekolahh. No worries, but i've got to focus. 'Cause i'm gonna be THE SPM candidate :)

First thing is, Prinsip Perakaunan. Ohh myy, kuyak kepalo denn. Tahh ape benda aku belajar tahh, tak faham aku. Hadoiiii. Well, the good thing is, i have a new friend ! She's crazy! I'm serious! Dia jiran Israk. FYI, depan rumah je! She's just like me, she loves to sketch. And die kuat merepek. Cara gelak die tak boleh blah. Aku dengar je die gelak, aku pon tergelak sekali. I Love being your friend, Shidaa!

* Disini saya ingin mengumumkan bahawa, kawan saya, AZIRAH ZULKIFLI, dah pakai BRACESSSSSS!
cantikk je kau senyum! Excited aku dtg sekolah tadi. Ngee :)


Thanks for reading :D

One Direction !





Not much to say, just 4 words only.

I LOVE ONE DIRECTION.
Thank youu :)


Thanks for reading :D