Crazy much?

Heyheyyyy, new post againnnnn (Y)

Err, minah ni punya baju lawa, mana die curi ha? Aku nak jugakk :P

Okayy, weeeeeeeeeeee, da minggu ke bape dah skolah ? Aku pun tak ingat. Tapi, tapi, tapi, tahun ni aku dapat semua cikgu yang best woo. Bersemangat aku nak belajar. Asal boleh rasa nak update status terus lepas habis class. Bapak lahh, aku suka belajar Add maths. InsyaAllah, aku akan faham semua nye. Sebab cikgu Husna ajar kiteorg, satu persatu. Di ajar aku faham. And aku senang nak focus dlm class tu. Dude, isnin ade test utk math. Cikgu husna nak tgk kemampuan. Heyy, takut doe. Die nak tgk layak ke tak masuk kelas add maths. Sape markah 70% ke atas sahaja yg stay kat kelas tu. Bapak takut doe. Takpe, ade masa lagi utk aku study balek. Ngeee. 

Andddddd, tahun ni aku bersemangat gila siap kan homework. Tahun lepas bukan main malas lagi. Hahahaha. 
Datang skolah takde nak risau2 dahh. Siap datang awal lagi. Woooo, bangga aku. Hhahaha. Kidding. 
Bulan Februari ni ade tournament bowling. Awal sngt tu cikgu. And tak cukup masa nak training cikgu oii. Dah berbulan saya tak main bowling. Hmmm, what to doooooo ! 

Thanks for reading :D