I need New Stuff In My Life, Like seriously (!)

Okayy, here's what i want !

First, mama i really need new bed for me to have a good sleep. PLEASEEE (!) Like A.S.A.P. Sakit pinggang woo ! Katil tu menggangu nak tido, kang takpasal2 tetibe je tilam senget. Urghh! Nenek pon dah bising, siap nak belanja lagi tuu. Haha.

Nenek: Bila nak tukar katil baru ni? Asik tenggelam je tilam tu. Macam titanic dah !
Me: Nenek belanja lahh beli katil baru. Hehe
Nenek: Buleh yo! (sambil gelak kan aku)

Okayy nenek, thanks for laughing at me (!) Ade ke patut. hmm, nasib baik nenek sye comeel <3 HEEE. Not to forget, kesian akak sye yg gilaa tu, Kak Maira. Asal die balik je, die tido atas katil tu, mesti macam nak roboh. Papan utk letak tilam tu selalu terjatuh. Terkejut berok minah tu! Yang aku mampu, gelak kan je. Haha. Asal ramai yang balik, semua tido luar, depan tv. Aku pon join lahh sekali.

Next, I want VARSITY JACKET (!) Sangat cool plus AWESOME gilaa! Now tgh survey yg lawa2.
Varsity Jacket

Tapi aku nak yang huruf B(Balqis) or L(Lyana) or maybe A(Aqish). Itu saja huruf yang saya nak. But nak beli sendiri. Kalau mintak kat mama, mama mesti cakap " Season kan yg lain dulu ". So better aku beli sendiri. Hahaha. 

Lastly, I can't wait for my 16th Birthday to get this (!) Mama cakap time Birthday, Birthday pon boleh lahh. Tak lama lagi. Lagipun senang nak bawak, and ringan. And laptop dah rosak. Hmm, nak on kat pc pon, eeeeee, sakit nye hati! Takpe, InsyaAllah ade rezeki aku utk dapat bende alah ni.




That's all for today!
Thanks for reading :)
Byee AWESOME readers!

With Love,

Balqis Lyana




Thanks for reading :D