I Just Wanna Make Sure That You're Okay

nak dengar, dengar lah. tak nak dengar sudah. Tapi jangan lah cakap aku ni tak amik berat pulak ye. diri pon dah matang kan, fikir lah sendiri. aku tak nak beban kan kepale hotak aku just sebab ni. aku pon kena fikir mase depan aku jugak. nak buat mama aku gembira jugak. aku hanye boleh nasihat kan je. aku nasihat kan pon utk mase depan kau jugak and amik berat pasal kau. tak nak share masalah, takpelah. aku mana lahh layak nak tau tu semua kan. aku ni kan mmg tak berguna lngsng bagi kau. takpelah kan. nak buat mcm mana. bukan nak mrh saje2 tapi besebab. bile aku or sape2 mrh, terima lah dgn fikiran positive ye. macam macam aku cuba dah, nak tolong. tapi takkan aku sorang je yang kena fikir kan semua ni. aku marah sebab sayang. tapi kalau tak faham jugak sebab ape aku marah, haii, taktaulah. apepon, I Love You :'(

with lots of   ,
Balqis Lyana






Thanks for reading :D