Go On And Try To Tear Me Down

Good news ! I'm using BB. Haha, benci benci, last last pakai jugak. Tak kesah la haii. Tapi weekend ni baru dapat pakai, because kak sara yang tolong beli kan, aku just bagi duit je. Kak sara pon beli jugakk. Graph Line untuk orang yang pakai BB dalam Family aku, sudah meningkat. Hehe. 

Next, okay this is bad news! Deyy, it's only 3 weeks away from PMR dude, I'm in trouble ! Aku masih Leka , Sial! Mira cakap, masa Form 1 aku rajin doe siap kan homework! Hah, gilaa lahh. But now, what happen doe? Aku siap pon, sikit sikit je. Kalau bab karangan, besok kena hantar, esok tu lah sebelum cikgu masuk barulah aku siap kan. Tahun ni, asik duk bergurau je. Lagi nak PMR, lagi menjadi perangai masing masing. Macam dah habis PMR je. Takpe Takpe, untuk 3 weeks ni aku nak struggle gila babi lahh ! Tapi tak nak laah asik hadap buku 24hours, kang tetibe tengah nak jawab exam, Blank pulak, masalahh lagi.

Lastly, I HATE YOU, BOY ! Sumpah , aku benci kau gila ! Walaupon kau tak de kene mengena langsung dengan aku ! But still, She's my Best Friends. Nobody talks to my girl like that ! Heyy, you should go to HELL doe ! Bodohh, rendah rendah kan agama, kau nak murtad, tu kau punya pasal ! Bast*** lah kau. Kau nak buat dosa hape pon, aku tak kesah. Tapi nak rendah rendah kan agama, Mulut kau aku siat nanti ! Kalau aku tak mampu buat sekali pon, aku harap sangat kau terima balasan yang secukupnya dekat akhirat nanti ! Kau pergi mati lagi bagus !

sincerely, 
Balqis Lyana





Thanks for reading :D