I'm Begging You


SUPER BASS
( Okay tade kena mengena pun, just ignore it)


Okay, baru je balik sekolah.haaaa, tadi tak belajar pun.BM je cikgu masuk then semak jawapan and bincang pasal karangan , tu je. Then semua pelajar boleh rehat awal pukul 10:00 - 10:40. Lepas habis rehat, semua kena masuk dewan sebab ade majlis pesaraan. haa sumpah bosan! aku study KHB jee tadi, Farra pulak study Math. Qamarina, Faryn and Huda dah lentok dah masing masing. Sepatut nya, harini balik pukul 2:30. Tapi majlis tu habis awal, then kiteorang pegi lah makan.

Next,


This is For Qamarina ~!
Hope you like it :D

Last, wahai jerawat yang hodoh. tolong lah blah dari muka aku ! aku benci sangat tengok kau. Haritu, dah lama kau menghilang, sekarang kau datang secara tibatiba ! Wak lu! suka hati kau jee kan! dah aman hidup aku lepas kau takde, kau muncul balik.Stop lah menyusahkan aku ye ! Hate you So Muchh !

#Kbaii




Thanks for reading :D