Worst pain ever


That's my left hand.

Okayy, semua ni cerita semalam. Petang semalam sepatut nye ade bowling. pergi naik bas, balik pon naik bas. Then pukul 2, abah hantar kan baju utk pergi bowling, so tukar lahh dekat toilet dgn qamarina and aiman. then dah keluar dari toilet, nak turun tangga, sekali bedebekkkkkkkkk aku jatuh. Tapi aku rasa serious tinggi gila. Dieorg cakap kuat bdan aku terhentak kat tangga tu. Bucu tangga tu kena tulang belakang. Tangan aku pulak, sbb aku tahan masa jatuh tu. 
Masa bru je lepas jatuh, serious aku takdapat nak bernafas. Nak cakap kat qamarina yang belakang aku sakit. Tapi tak boleh. Then qamarina and aiman sapu2 kan belakang aku, qamarina ckp, bdan aku terkejut, and tak boleh terus bangun. Sakit gilaaaaaaaa ! Tu lah cerita nya. Thanks Qamarina, and Aiman Liyana for helping me :'(


Thanks for reading :D