I'm Just Being Myself, Is that Okay?


Everyone knows the world is spinning, but we just don't feel it.

Okay, i just wanna tell this little story of mine. Exam dah habis. Minggu ni dah masuk dua minggu exam habis. Cepat sangat doe exam kali ni. Result aku pon macam kambing. Peraturan macam tutttttt ! Adehh, kalau lahh sekolah tu bapak aku yang punya. Kan bestt, boleh buat kesalahan tanpa rasa bersalah. Huahaha. Chill lah Qis, tahun depan last sekolahh. No worries, but i've got to focus. 'Cause i'm gonna be THE SPM candidate :)

First thing is, Prinsip Perakaunan. Ohh myy, kuyak kepalo denn. Tahh ape benda aku belajar tahh, tak faham aku. Hadoiiii. Well, the good thing is, i have a new friend ! She's crazy! I'm serious! Dia jiran Israk. FYI, depan rumah je! She's just like me, she loves to sketch. And die kuat merepek. Cara gelak die tak boleh blah. Aku dengar je die gelak, aku pon tergelak sekali. I Love being your friend, Shidaa!

* Disini saya ingin mengumumkan bahawa, kawan saya, AZIRAH ZULKIFLI, dah pakai BRACESSSSSS!
cantikk je kau senyum! Excited aku dtg sekolah tadi. Ngee :)


Thanks for reading :D